TEAM SØRENSEN

Här får du följa vad som händer i Team Sørensen. Avel, tävling, utställning och träning inom travsporten.

Tisdag

Avel, Emelie, Feseth Pila, Föl Permalink0
Bara tråkiga nyheter eller ja just nu..
Pila hade inte tagit sig så hon har nu fått en behandling med hippotrim och har blivit igång sprutad så de trodde hon skulle börja brunsta idag eller imorgon eventuellt och vi gör då ett sista försök för denna avelssäsong..
Blir det inget nu så var det bara så enkelt att hon och Qvadrigo inte passade ihop eftersom hon har resorberat nu varje gång! Tråkigt men det har ju inte varit den bästa avelssäsongen i år någonstans i lilla avlånga Sverige. 
Har tankarna på att köpa en åring istället då och ta föl nästa år men inget som jag bestämt till hundraprocent än utan mer bara en tanke så vi får se hur framtiden lyder.

Men i början av september får jag nog veta om det blir föl eller ej.. blir ett jäkligt sent föl då men kommer i såfall verkligen inte stressa på den att springa premie och kval utan bara om det känns bra för hästen.. Vill inte köra slut på stackarn innan den ens fått börja sitt liv..

Lördag

Avel, Emelie, Feseth Pila, Föl Permalink0
På måndag får vi veta om Pila har tagit sig eller inte..
Planen är i alla fall att om hon ej tagit sig ska vi göra ett baktprov och behandla henne för att göra ett sista försök innan säsong är slut..
Annars blir det att vänta tills nästa år och välja en annan hingst.. Valet är redan gjort då jag även velat ha ett föl från han men valde Qvadrigo i år som första val! Pratar ju självklart då om Tangen Scott.

 
Till top